Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 24-Jun-2007 18:09
show junk di central market






asalamulaikum dan selamat sejahtera...
wah...dah lama saya tak men upload gambar kat fotopages...hihhihih
ok....minggu lepas ada show junk kat central market....best gila kawan2.....macam2 ada...
ada art.jualan.belajar nak print baju dan band2 nak perform masa tu.....band yang ada masa tu
hujan.tugu drum circle.free love dan macam 2 ada....jualan yang ada masa tu agak menarik juga hihihihih...saya gembira masa tu..kerana saya dapat macam2 benda free...hihhihi..
biasalah hihihh nak beli tak ada duit......apa2 pun masa tu memang best gila macam2 org saya jumpa..kawan2 ranger,kawan myspace dan semua org seni ada masa tu....saya bersyukur kepada tuhan kerana..semua dalam keadaan baik masa tu...cuma satu aje ada gimik....masa time hujan perfom...
ramai gila org sampai nak roboh bangunan tu...hihiih..
sampai penganjur marah kerana ramai sangat....
hihihi apa2 pun semua berjalan seperti lancar...ok
sila menjamu gambar2 saya.....dahhh

© Pidgin Technologies Ltd. 2016