Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 25-Jun-2007 11:35
planet hollywood rock malaysia 2


]asalamulaikum dan selamat sejahtera...........pada 23.06.2007...
berlangsungnya show suria fm di planet hollywood......pada pukul 1.30 pm mula dan habis pada6.30pm...pada masa tu memang best gila macam2 orang kita boleh jumpa dan macam jenis band underground dan mestream........band2 yg terlibat masa tu ialah HUJAN,PRETTY UGLY.NITRUS.6IXTH SENSE.BRAINHEADdan MEET UNCLE HUSSAIN...best gila do rugi sape tak pegi.....sambil ada cabutan bertuah dan cendarahati dari suria fm....hihihihi...
yg bestnya kalau kawan2 nak tahu....ada satu gimik....budak bawah umur tak boleh masuk....wakakkakakaka....kesian diorang.....penat2 datang do........tapi tak boleh masuk......nasib baik ceo suria fm....call datuk bandar kuala lumpur........dapat masuk juga...wakakakkakakaaka...terima kasih kepada datuk bandar kerna benarkan peminat2 masuk kedalam planet hollywood..hhhihihihihihi.......nak bagitahu bkawan2 sebalum saya calo......ada show suria fm lagi kat bukit jalil....yang seronoknya masuk free dan banyak artis2 malaysia dan indonesia tak salah saya.....marilah beramai2 kesana pada 7 julai 2007 di kawasan tapak A kat bukit jalil...macam2 ada di sana.....jualan dan cendarahati...ok semua dah tak tahu nak cakap apa dah...byyyy... :-D :-> :-D ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016