Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 26-Jun-2007 09:37
mcpa art and music part 2 dari(johnbean}and(mukhrizlatif}




asalamulaikum semua......hhihihihihihi jangan rasa terkejut ye.....gambar ni dah lama sebenarnya...
masa show kat mcpa...hihiih gambar khas dibawa oleh moqh dan editing oleh aku hihihihih....
saja nak edit sebab gambar ni lawa dan editing dia juga hihihihih...kote puji diri sendiri...
gambar kenangan kepada kawan kita dah pulang ke tanah air dia encik dimas santoso dari kumpulan hujan...so inilah gambar untuk beliau masa dia perform last sekali kat mcpa tu...
kami semua berharap...dimas cepat pulang ke malaysia....dimas PULANGGGGGG...PULANGGGG..
KAMI MERINDUIMU DI SINI HIHIHIHIHI.........itu aje aku nak bagithu hhiihi.....by wasalam

© Pidgin Technologies Ltd. 2016